Vuosina 1989-2020 olemme olleet toteuttaneet kymmeniä dokumenttielokuvia, joita on myyty  lähes 20 maahan Italiasta Singaporeen - Ruotsista Viroon - Saudi-Arabiasta Latviaan.

Vuosien 1987-2005 aikana tuotimme mainoksia, yritysvideoita sekä TV- ja DVD-tuotantoja yritysten On the Road, Avarose Oy ja Websceen Finland kautta.

CRAZY UNELMA
yhteistuotanto Media4You:n kanssa


THE ART OF EXPRESSION - IN THE SHADOW OF HAMMER AND SICKLE

Dokumenttilokuva The Art of Expression - In the Shadow of Hammer and Sickle valmistui kansainväliseen levitykseen vuonna 2020. Elokuva on kuvaus kuuden Neuvostoliitossa syntyneen  kulttuurivaikuttajan matkasta Stalinin ajan varjoista nykypäivään. Dokumentin kuvaukset aloitettiin vuonna 2002 Pietarissa  ja viimeiset haastattelut tehtiin vuonna 2018 Lontoossa sekä vuonna 2019 Helsingissä.

 Dokumentti on yhteistuotanto  Media4You:n kanssa.

HUUTO TUNTURISSA - SAAMELAISKUVIA

Huuto tunturissa oli On the Roadin 1990-luvun alussa pohjoismaisen apurahan turvin tekemä dokumentti saamelaiskulttuurista. Ohjelma kuvattiin Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa.

Dokumentissa esiintyivät joikutaiteilija Wimme Saari, kuvataiteilija-graafikko Aletta Ranttila, saamelaisvaltuuston jäsen ja opettaja Nils-Henrik Valkepää, valokuvaaja-taidehistorioitsija  Hanna Horsberg Hansen sekä saamelaisaktivisti ja runoilija-kuvataiteilija Synnøve Persen.